FAQ - Nejčastější otázky
Zde najdete všechny nejčastější otázky a odpovědi. Pokud i tak zde tu svoji otázku nenajdete, pošlete nám ji prosím na email a rádi Vám ji zodpovíme a pokud bude podnětná tak ji sem přiřadíme. Děkujeme!
Jaký je rozdíl mezi Haluškami a Špeclemi?
To je jednoduché. Halušky mají základ z bramborového těsta. Špecle mají základ ze specielní mouky, která je něco mezi hladkou a polohrubou.
Chci odebírat vaše špecle, ale bojím se, že kvůli malé objednávce, nebudete do naší vesnice jezdit.
Naše firma se nezříká žádného obchodu. Velký supermarket z Prahy je pro nás stejně důležitý jako malý hostinský z Šumavy. Pokud si nejste jisti, zavolejte naše zákaznické centrum (776 28 08 07), na kterém vám řekneme, zda jste, jak se říká, „na trase" nebo ne. I v případě, že vaše pobočka nebude v blízkosti tras, na kterých špecle dodáváme, budeme se snažit Vaší objednávku vyřídit.
Jak dlouho mohu vaše špecle skladovat?
Firma Jenix věnuje mnoho prostředků a času na zvyšování kvality svých výrobků. Mezi oblasti, kterým se věnujeme, patří také zvyšovaní expiračních (záručních) dob, a to při zachování maximální kvality. Pokud budete dodržovat zásady uskladnění platné pro chlazené zboží, můžete náše špecle skladovat 22 dní . I na konci záruční doby jsou špecle čerstvé, chutné a kvalitní.
Kde všude můžu koupit vaše špecle?
Našimi odběrateli jsou nejen malí živnostníci, ale také velké řetězce. Na tomto místě uvedeme několik obchodů, ve kterých naše zboží dostanete. Jsou to Terno, Coop, Trefa, Spar a mnoho dalších. Pokud máte naše domácí špecle rádi a váš oblíbený obchodník nebo restauratér je nevede, doporučte nás. Postaráme se o to, abyste už příště nemuseli naše domácí špecle pracně shánět
Raději si udělám vlastní!
Věříme, že Vaše špecle jsou v den kdy je uvaříte velmi chutné. Jsou ale stejně dobré i za tři dny ? Máte je pokaždé úplně stejné? Kolik energie a času jste na výrobu spotřebovali? Také jste se naučili kupovat hotové knedlíky. Raději čas věnujte přípravě chutných omáček a ingrediencí, které přidáte k našim domácím špeclím.